2953 poze   148953 vizite

z - Conserve pentru iarna si vin

Galbiori murati
Galbiori murati
P8226681
P8226681
P8296969
P8296969
P8307158
P8307158
Ardei deshidratat
Ardei deshidratat
Dovlecel la deshidratat
Dovlecel la deshidratat
P8307170
P8307170
P8307172
P8307172
Rosii deshidratate
Rosii deshidratate
P8307177
P8307177
P8307183
P8307183
P8307184
P8307184

Comentarii album • 14
hapy 24 octombrie 2013  
Daca pun struguri fara seminte dupa 12 ore obtin stafide cu acest aparat de deshidratat?!!!
Raportează
Floria 24 octombrie 2013  
Posibil, nu stiu sa-ti spun ca nu am incercat. Acest deshidrator are o temperatura constanta si foarte mica, procesul deshidratarii este lent, poate sa functioneze si 24 ore fara probleme.
Raportează
dumitza 10 septembrie 2013  
Sunteti prima persoana la care vad un aparat de deshidratat.Cum este?Dureaza mult pana de usuca feliutele?Ce pret are?Imi face si mie cu ochiul:))
Raportează
Floria 10 septembrie 2013  
Costa 100 lei, dureaza 12 ore pana se deshidrateaza legumele, consumul de energie electrica este redus.
Raportează
dumitza 10 septembrie 2013  
Imi spuneti si de unde l-ati cumparat?As incerca cu fructe.
Raportează
Floria 10 septembrie 2013  
Gasesti si online, el l-am cumparat ocazional de la un magazin de cartier, era ultimul.
Raportează
dumitza 11 septembrie 2013  
Multumesc.Voi incerca.
Raportează
lucaria 20 ianuarie 2013  
f bune toate!imi fac cu ochiul ciupercile murate...
o reteta se poate?
Raportează
Floria 10 septembrie 2013  
Ingrediente (pentru aprox. 5-6 borcane de 800 g):
2 ½ kg ciuperci mici(galbiori, hribi, ghebe)
150 ml apă
4 linguri ulei de măsline
6-8 căţei de usturoi
Pentru baiţ:
1 plic Pikant fix dulce acrişor
500 ml otet
1,5 L apa
60 g zahăr
½ linguriţă piper boabe verde,
2-3 foi de dafin,
½ lingurita rozamarin uscat
8 linguri ulei de măsline
Mod de preparare:

1. Se curăţă ciupercile, se spală cu apă rece. Sfat: Gălbiorii se pun 2-3 ore in apă ca sa iasă gustul amărui.
2. Ciupercile, cele 4 linguri de ulei si putina apa, se pun la fiert la foc potrivit si se lasa 10 minute pana incep sa scada. Se scurg apoi se lasa la racit.
3. Continutul plicului de Pikant se pune la fiert cu apa, zaharul si condimentele, se lasa sa clocoteasca 5 minute, se toarna uleiul de masline peste solutia obtinuta si se opreste focul.
4. Usturoiul se curata, se taie in jumatati, se aseaza in borcane, impreuna cu ciupercile, apoi se toarna baitul fierbinte
5. Se infileteaza capacele si se depoziteaza la loc racoros.
Raportează
lucaria 14 ianuarie 2014  
multumesc mult!!!
Raportează
azalee 7 septembrie 2012  
multumesc frumos ,am sa incerc asa
Raportează
azalee 7 septembrie 2012  
Conservele arata extraordinar de bine .va rog sa-mi spuneti si mie cum ati conservat rosiile cherry .Eu am conservat cu apa ,otet si sare si mi-au fermentat
Raportează
Floria 7 septembrie 2012  
le-am pus cu apa si putina sare in borcan apoi am fiert in bain-marie 10 minute din momentul in care a clocotit apa.
Raportează
Meddy 1 septembrie 2012  
nu imi mai amintiti k am facut o gramada de conserve si mai am de facut!!dar mi bine sa fie k decat sa duci lipsa!!:)
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.